Octubre, 2021

202104oct(oct 4)0:1523juny(juny 23)23:00A contrarellotge 2030: RDG x SDGSuma't a explorar els Objectius de Desenvolupament Sostenible!(Octubre 4) 0:15 - (Juny 23) 23:00 Tipus d'Activitat:Tallers bàsics,Tallers especialitzats

Detalls de l'activitat

Alguna vegada has sentit a parlar de l’Agenda 2030? Saps què s’està fent a Girona per lluitar contra el canvi climàtic, les desigualtats i per afavorir la transició digital? Ets una persona creativa i amb ganes de crear i comunicar? Aquest projecte és per tu!

Des de L’Estació Espai Jove i el Servei de Mobilitat Internacional s’està impulsant un projecte per treballar l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb 2 de les ciutats europees: Dijon (França) i Reggio-Emilia (Itàlia).

Aquest projecte pretén fer d’altaveu de les bones pràctiques que es duen a terme a les ciutats de Girona, Dijon i Reggio-Emilia (centrant-nos en la transició ecològica, la transició digital i la lluita en contra les desigualtats) a través d’una campanya de comunicació a cadascuna de les ciutats que hi participen.

Però no només ens centrarem en el que fem bé… també identificarem bones pràctiques que es duen a terme a les ciutats de Girona, Dijon i Reggio-Emilia. Per altra banda, les persones joves sereu les impulsores del canvi a la ciutat, creant i desenvolupant un projecte real que podria significar un abans i un després a Girona.

Missió

La missió d’A Contra Rellotge 2030 consisteix en fer reals i assumibles els Objectius de Desenvolupament Sostenible connectant el potencial de les joves de la ciutat per fer responsables  a les empreses d’accions d’impacte social positiu.

Visió

Des d’A Contra Rellotge plantegem una visió d’autogestió democràtica i col·lectiva entre joves que aposten per aplicar el seu bagatge formatiu i professional en la generació d’accions socials. Entenem que el teixit empresarial representa gran part de les relacions socioeconòmiques que tenen lloc al nostre entorn i creiem que és necessari oferir alternatives a la ciutadania per assolir els ODS.

Valors

Els valors del projecte responen a tres eixos centrals com són la transició ecològica, la transició digital i la lluita per les desigualtats que de forma transversal s’estenen a totes les accions juntament als principis feministes, democràtics, participatius i d’arrelament territorial que caracteritzen la iniciativa i la personalitat de les joves.

Accions

Cada eix d’actuació consta de diferents equips amb diferentspropostes, de moda sostenible a projectes transmedia o d’acció social. Cadascun d’ells, liderat per un o una jove del territori que busca sumar-hi més gent!

 

Per més informació contacta’ns: acontrarellotge2030@ajgirona.cat

Directrius de salut per a aquesta activitat

Mascareta obligatòria
Es manté la distància de seguretat
Espai de l'activitatat sanejat

Horari

Octubre 4 (Dilluns) 0:15 - Juny 23 (Dijous) 23:00