Juny, 2022

202220juny18:0021:00Final trobades "A Contra Rellotge 2030"18:00 - 21:00 Tipus d'Activitat:Any COVID,Tallers especialitzats

Detalls de l'activitat

Cada dilluns, des del 4 d’octubre de 2021 al 20 de juny de 2022, els membres d’A Contra Rellotge 2030 (ACR) es troben per crear un projecte relacionat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible Agenda 2030 a Girona.

Continua llegint per saber-ne més!

Alguna vegada has sentit a parlar de l’Agenda 2030? Saps què s’està fent a Girona per lluitar contra el canvi climàtic, les desigualtats i per afavorir la transició digital? Ets una persona creativa i amb ganes de crear i comunicar? Aquest projecte és per tu!

Des de L’Estació Espai Jove i el Servei de Mobilitat Internacional s’està impulsant un projecte per treballar l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb 2 de les ciutats europees: Dijon (França) i Reggio-Emilia (Itàlia).

Aquest projecte pretén fer d’altaveu de les bones pràctiques que es duen a terme a les ciutats de Girona, Dijon i Reggio-Emilia (centrant-nos en la transició ecològica, la transició digital i la lluita en contra les desigualtats) a través d’una campanya de comunicació a cadascuna de les ciutats que hi participen.

Però no només ens centrarem en el que fem bé… també identificarem bones pràctiques que es duen a terme a les ciutats de Girona, Dijon i Reggio-Emilia. Per altra banda, les persones joves sereu les impulsores del canvi a la ciutat, creant i desenvolupant un projecte real que podria significar un abans i un després a Girona.

  • Com?

A cada ciutat es crearà un equip anomenat “Young Editorial Team” de 10-15 joves que tinguin ganes d’implicar-se en el projecte per formar-los i donar-los les eines necessàries per desenvolupar-lo.

Durant els mesos d’octubre a desembre es realitzaran diverses trobades i formacions online i presencials:

  • 3 formacions ODS: 3 experts ens parlaran de transició ecològica, transició digital i lluita contra les desigualtats.
  • 3 tallers de creació de vídeos (1 presencial)
  • 2 tallers de gestió de xarxes socials
  • 2 tallers d’arts creatives
  • Reunions creatives per definir la campanya (presencials i online).

També es faran sessions presencials per conèixer el grup i fer la recerca de les bones pràctiques i els reptes que puguem identificar.

Finalment es presentarà presencialment la campanya de comunicació de cadascuna de les ciutats (cada ciutat organitzarà un esdeveniment). També es farà un esdeveniment online en streaming per fer el llançament de les 3 campanyes a nivell internacional.

 

  • A qui busquem?

Busquem 15 persones perquè treballeu colze a colze organitzant un esdeveniment on es premiaran accions relaciones amb les temàtiques dels ODS dels quals ens centrarem en: transició ecològica, transició digital i lluita en contra les desigualtats.

T’hi sumes?

Directrius de salut per a aquesta activitat

Mascareta obligatòria
Es manté la distància de seguretat
Espai de l'activitatat sanejat