Agenda

Estigues al cas de les activitats i programació que fem al Servei de Mobilitat Internacional 

PRÒXIMES ACTIVITATS

Prepara, observa, comparteix

Octubre

202217oct18:0020:00Mondays in EnglishGrup de conversa en anglès de nivell mitjà (B2)18:00 - 20:00 Tipus d'Activitat:Tallers bàsics

202219oct18:0020:00Wednesdays in EnglishGrup de conversa en anglès de nivell alt (C1)18:00 - 20:00 Tipus d'Activitat:Tallers bàsics

202220oct18:0020:00Thursdays in EnglishGrup de conversa en anglès de nivell alt (C1)18:00 - 20:00 Tipus d'Activitat:Tallers bàsics

Vols que fem alguna cosa més?

PROPOSA'NS UNA ACTIVITAT!

ESDEVENIMENTS ANUALS

Image

El Rodamón Go!

OCTUBRE

Si no trobes mai el moment per començar a pensar com serà la teva experiència a l'estranger. Fes-ho coincidir amb el RodamonGo!

Un esdeveniment per conèixer de primera mà algunes experiències d'exrodamóns o rodamons, informació d'interès, i per descomptat, conèixer-nos a nosaltres.

Saber-ne més
Image

Fira d'Entitats

FEBRER

La Fira d'Entitats és un gran esdeveniment en què convidem a entitats especialitzades en estades a l'estranger, com ara ONGs, associacions, entre altres, perquè puguin explicar la seva tasca de tu a tu.

Vine i coneix-los, et servirà per documentar-te, fer preguntes, saber experiències i, si et ve de gust, conversar amb nosaltres.

Saber-ne més
Image

El Rodamón Fest

JUNY

Celebrem que hem marxat, celebrem que hem tornat o celebrem que marxarem!

El RodamonFest consisteix en una trobada anual de tots aquells que tenim interès en les experiències fora, per compartir-les i per aprendre, tot plegat en un ambient festiu. T'hi esperem!

Saber-ne més

CICLES EL RODAMÓN

Els cicles rodamons eren una programació estable que cada 6 mesos es renovava. Pots veure què hem fet els darrers anys aquí. Si t'agradaria que alguna activitat es repetís, escriu-nos!

T'agradaria que alguna activitat es repetís?

ESCRIU-NOS!