Fundació Catalunya Voluntària

La Fundació Catalunya Voluntària (FCV) es va crear l'any 2007 i recull el testimoni de l’Associació Barcelona Voluntària, entitat sense afany de lucre que va néixer al 1999. La FCV es defineix com un espai de formació no reglada i entitat promotora de projectes, que tenen per objectiu oferir a les persones -de totes les edats, amb especial atenció a les persones joves i en concret, a aquelles que es troben en situació de menys oportunitats- l’oportunitat de desenvolupar les seves competències, mitjançant la seva participació activa en accions educatives i socials amb un impacte positiu en les seves comunitats.

La FCV promou activament el voluntariat i l’educació no formal com a eines per a millorar la societat, oportunitat per desenvolupar competències clau i com a mitjà per esdevenir ciutadans més actius, autònoms i responsables.

La FCV és entitat coordinadora i promotora de projectes de mobilitat internacional, com Projectes de Voluntariat, Formacions, Pràctiques Professionals i Intercanvis Juvenils, en estreta col·laboració amb altres entitats no lucratives i no governamentals d'arreu d'Europa i del món, i, gràcies al suport de diferents programes, xarxes i institucions. 

Posa't en contacte:


*Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  • Responsable: Ajuntament de Girona
  • Finalitat: Gestionar i moderar els comentaris.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés.
  • Destinataris: Les teves dades s'allotjaran als servidors de CDmon.
  • Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  • Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades personals al nostre apartat de Política de Privacitat.

Vols formar part de la Xarxa Rodamons?

Contacta amb l'Estació Espai Jove i des del Servei de Mobilitat Internacional t'explicarem com participar de la comunitat de Rodamons, en què consisteix i què pots aportar.