Kuskaya Barcelona

Kuskaya Barcelona és una associació que fa possible una xarxa internacional entre petites ONGs/projectes comunitaris de països perifèrics i persones que volen accedir-hi, fomentant l’intercanvi cultural entre comunitats de diferents països. El nostre objectiu és promoure la convivència intercultural i ajudar a crear de forma individual una consciència de responsabilitat local i global.

Les formacions tenen com a missió reflexionar sobre les relacions desiguals que s’estableixen entre els països del Centre i els països de la Perifèria. Aquestes reflexions s’aborden des de diferents eixos com, drets humans, migracions, sobirania alimentària, medi ambient, relativisme cultural, fotografia ètica i eix de gènere.

Posa't en contacte:


*Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  • Responsable: Ajuntament de Girona
  • Finalitat: Gestionar i moderar els comentaris.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés.
  • Destinataris: Les teves dades s'allotjaran als servidors de CDmon.
  • Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  • Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades personals al nostre apartat de Política de Privacitat.

Vols formar part de la Xarxa Rodamons?

Contacta amb l'Estació Espai Jove i des del Servei de Mobilitat Internacional t'explicarem com participar de la comunitat de Rodamons, en què consisteix i què pots aportar.