Servei Civil Internacional (SCI)

Som un moviment internacional que treballem per la cultura de pau, la justícia global i la transformació social des d'una visió associativa i de base.  Nascuda al 1982, l'SCI de Catalunya representa una de les més de 40 branques que configuren la xarxa del Servei Civil Internacional (Service Civil International). Actualment coordinem les accions locals als territoris de parla catalana: Andorra, Catalunya, Illes Balears i País Valencià. 

L'SCI és principalment conegut per l'organització de projectes de camps internacionals de treball voluntari, als quals participen cada any més de 5.000 persones de tot el món. A més de l'organització amb altres associacions locals de seminaris i activitats formatives sobre temàtiques diverses com: educació per la pau, conflictes, relacions nord/sud, deute extern...

Som una entitat associativa i és per això que comptem amb una junta i un equip tècnic, així com d'una base social àmplia de voluntàries, sòcies i activistes.

Des de 2015, l'SCI és declarada com associació d'utilitat pública.

Posa't en contacte:


*Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  • Responsable: Ajuntament de Girona
  • Finalitat: Gestionar i moderar els comentaris.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés.
  • Destinataris: Les teves dades s'allotjaran als servidors de CDmon.
  • Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  • Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades personals al nostre apartat de Política de Privacitat.

Vols formar part de la Xarxa Rodamons?

Contacta amb l'Estació Espai Jove i des del Servei de Mobilitat Internacional t'explicarem com participar de la comunitat de Rodamons, en què consisteix i què pots aportar.