Universitat de Girona

Unitat de Compromís Social

La UdG, a través d’aquesta unitat, promou i protegeix valors com la salut, la cura pel medi ambient, la justícia social i l’accés a una educació inclusiva i de qualitat per a tots.

A través de les següents àrees d’actuació, la UdG promou, crea, gestiona i/o col·labora en diferents projectes de voluntariat i cooperació.

Àrea de cooperació:
La Cooperació Universitària al Desenvolupament és el conjunt d’activitats dutes a terme per la comunitat universitària orientades a la transformació social als països més desfavorits, en pro de la pau, l’equitat, el desenvolupament humà i la sostenibilitat mediambiental en el món. L’enfortiment institucional i acadèmic tenen un important paper en aquesta transformació.

Àrea de voluntariat:
A través del Voluntariat, la UdG vol incidir en el desenvolupament de competències transversals en els estudiants que promoguin el seu desenvolupament integral i contribueixin a la seva formació com a ciutadans actius i responsables socialment. Amb això, la universitat és percebuda com una institució compromesa i implicada amb el territori èticament i socialment per la seva contribució a la solidaritat, l’equitat i la justícia social.

Posa't en contacte:


*Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  • Responsable: Ajuntament de Girona
  • Finalitat: Gestionar i moderar els comentaris.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés.
  • Destinataris: Les teves dades s'allotjaran als servidors de CDmon.
  • Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  • Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades personals al nostre apartat de Política de Privacitat.

Vols formar part de la Xarxa Rodamons?

Contacta amb l'Estació Espai Jove i des del Servei de Mobilitat Internacional t'explicarem com participar de la comunitat de Rodamons, en què consisteix i què pots aportar.