Fira d’Entitats

Coneix diferents entitats i organitzacions per poder fer estades solidàries.

Aquesta pàgina es diu: Fira d’Entitats

Fira d'Entitats

REUNIM DURANT 1 DIA MOLTES ENTITATS D'ESTADES SOLIDÀRIES PERQUÈ LES CONEGUIS.

 

  • T’has plantejat mai fer algun tipus de voluntariat o estada solidària?
  • T’agradaria marxar a l’estranger i fer alguna cosa rellevant per a la societat?
  • Ets menor d’edat i t’agradaria assistir a un camp de treball a Catalunya o a la resta del món?

Si és així, la Fira d’Entitats t’espera!
L’esdeveniment on trobaràs gran quantitat d’ONG que t’assessoraran.

 

La Fira d’Entitats se sol celebrar durant el primer quadrimestre de l'any. Es tracta d'un jornada d'un dia en què reunim a L'Estació Espai Jove (Girona) un conjunt d'entitats en què tenen el seu estand i espai perquè tu puguis acostar-t'hi.

Ès una molt bona oportunitat per a poder conèixer diferents entitats que formen part de la Coordinadora d’ONG i que alhora tenen molts projectes de voluntariat i estades solidàries que poden ser del teu interès.

Durant la Fira d'Entitats et podran informar sobre els seus valors i informació més concreta de la seva entitat. Podràs veure si encaixen amb els teus valors i amb allò que vols fer, i fer totes les preguntes directament tu mateix/a.

Vine a la Fira d’Entitats i resol els teu dubtes. El nostre equip d’orientadores també hi serà per assessorar-te amb el que necessitis.

T’hi esperem!

 

INSCRIU-TE
Image

Fira d'Entitats

La Fira d'Entitats és un gran esdeveniment en què convidem a entitats especialitzades en estades a l'estranger, com ara ONGs, associacions, entre altres, perquè puguin explicar la seva tasca de tu a tu. Vine i coneix-los, et servirà per documentar-te, fer preguntes, saber experiències i, si et ve de gust, conversar amb nosaltres.

ACTIVITATS PROGRAMADES

No hi ha activitats properes

EDICIONS ANTERIORS