Image

Betlem Burcet Torres

Sóc ballarina, diplomada en educació primària en l’especialitat de música i em vaig formar a nivell d'estudis post-universitaris en dansa irlandesa a la Universitat de Limerick, Irlanda. El màster estava dirigit per la Dra. Catherine Foley, i les assignatures eren diverses: història de la dansa, etnocoreologia, procés creatiu, “labanotation”, dansa contemporània, ballet clàssic, dansa irlandesa de competició i dansa irlandesa d'espectacle. Aquell mateix any i gràcies a la formació del professor Michael Ryan, vaig quedar tercera als campionats de la World Irish Dance Association a la categoria de majors de 21 anys. Amb la meva experiència, coneixements i passió per la dansa irlandesa el 2013 vaig fundar l’escola Mediterrània de dansa irlandesa: www.mediterraniaescola.cat

Posa't en contacte:


[recaptcha]*Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  • Responsable: Ajuntament de Girona
  • Finalitat: Gestionar i moderar els comentaris.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés.
  • Destinataris: Les teves dades s'allotjaran als servidors de CDmon.
  • Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  • Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades personals al nostre apartat de Política de Privacitat.

Vols formar part de la Xarxa Rodamons?

Contacta'ns i t'explicarem com participar de la comunitat de Rodamons, en què consisteix i què pots aportar.