Image

Carla Pérez

Sóc estudiant de biotecnologia i violinista i, per ara, aquestes són les meves experiències:


L’estiu 2017:
Vaig estar treballant durant juliol, agost i setembre al mercat de peix de Bergen, Noruega. La meva feina consistia en vendre els productes que teníem a la paradeta i servir els comensals que venien a dinar/sopar.  Com se'm va acudir anar a Noruega a treballar al mercat de peix? Doncs molt fàcil. Des de ben petita he tingut la dèria de viatjar a la sang. I un dia, forces anys enrere, vaig veure un capítol de Callejeros Viajeros Noruega, que em va enamorar completament, on hi havia estudiants universitaris espanyols treballant al mercat de peix. En aquell moment vaig decidir que quan fos estudiant universitària aniria a treballar al mercat de peix de Bergen durant l'esitu. I aquest any ho vaig fer. Vaig estar buscant per Internet durant mesos fins que vaig trobar contactes del mercat i vaig parlar amb el noi que, després de molts e-mails i  una entrevista per skype em va contractar. La experiència ha estat MOLT enriquidora. Gràcies a aquesta estada he canviat completament i sento que he evolucionat molt com a persona. He après a mantenir la calma en situacions d'alt estrés tant físic, durant els dies en que la onada de clients  podia ser aclaparadora ja que havien de ser atesos amb fluïdesa i bona energia, com psicològic. He posat en practica mantenir la calma i acceptar sense jutjar a tot tipus de persones amb tot tipus de personalitats. Tot i que el més important ha estat la pràctica de l'agraïment dia a dia i la sobreposició al judici a no ser suficient, la meva principal barrera a l'hora de viure. Així doncs, estic molt agraïda a aquests mesos i a les noves experiències adquirides. Han estat perfectes, en el moment perfecte i al lloc perfecte.

L’estiu del 2018: 
- Juliol: He estat fent pràctiques al departament de genètica a l'hospital Maichin Dom, vinculat amb la Medical University of Sofia, Bulgària. La meva tasca ha consistit en aprendre les tècniques utilitzades al laboratori per dur a terme els diferents anàlisis genètics que es realitzen en aquest hospital i de tenir un tastet de la feina de cada persona treballant al departament. Ha sigut interessant perquè cada setmana he estat amb persones diferents i he après moltes coses que no sabia que existien!  Aquesta experiència la he pogut tenir bàsicament gràcies al meu genial amic i company d'universitat Artur i l’Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut (AECS).  Estic molt contenta! Tant els altres estudiants de la mateixa universitat com els companys de departament han fet que em sentís súper ben rebuda i involucrada. L'ambient de dia a dia ha estat tranquil i sempre hi ha hagut una cosa nova a aprendre o que m'ha anat bé tornar a recordar. 
- Agost-Setembre: Durant aquests dos mesos he estat treballant a una botiga de Nadal a Bergen, Noruega. La meva feina consisteix en atendre els clients i mantenir neta i ordenada la botiga. L'any passat, en venir a Bergen, vaig enamorar-me d'aquesta botiga i aquest any vaig escriure via correu electrònic a la "manager" de la botiga explicant-li que m'agradaria treballar amb ells. Setmanes més tard vam fer una entrevista telefònica i dies després em varen contractar. L'ambient és genial: mogut, tot i que es manté la sensació de pau i els companys de feina son meravellosos. M'encanta.

Posa't en contacte:


[recaptcha]*Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  • Responsable: Ajuntament de Girona
  • Finalitat: Gestionar i moderar els comentaris.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés.
  • Destinataris: Les teves dades s'allotjaran als servidors de CDmon.
  • Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
  • Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades personals al nostre apartat de Política de Privacitat.

Vols formar part de la Xarxa Rodamons?

Contacta'ns i t'explicarem com participar de la comunitat de Rodamons, en què consisteix i què pots aportar.