Participant d’unes pràctiques Erasmus+ a Eslovènia

ARIADNA GARCIA GRAU SUPERIOR EN GESTIÓ DE VENDES I ESPAIS COMERCIALS I GRAU SUPERIOR EN COMERÇ INTERNACIONAL

Estimat/da lector/a, en primer lloc em presento. El meu nom és Ariadna García i tinc 23 anys. He cursat un Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials i aquest any acabaré el meu segon Grau Superior de Comerç Internacional.
Em considero una persona amb la sort d’haver pogut participar en una experiència “Erasmus+” gràcies a l’Associació Mundus, situada a Barcelona.

Quant a la meva experiència de pràctiques, estància i noves amistats, els mostro a continuació el meu diari d’abord:

Primera setmana: L’arribada allà va ser molt llarga, ja que vam sortir de Barcelona a les 5 del matí direcció a Viena. Malgrat i això, el viatge Viena-Maribor va ser en furgoneta (el que habitualment haurien de ser 2h45min, es van convertir en 4h degut a obres en carretera). Tot just arribar, ens van rebre i posteriorment ens van ensenyar el que seria la nostra nova casa durant els propers mesos.
Segona i tercera setmana: Ja havent-nos format i presentat a les nostres respectives empreses de pràctiques, vam adonar-nos que els eslovens són una mica introvertits al principi, però, amb una mica de col·laboració per part nostra, t’accepten de seguida.
Quarta i cinquena setmana: Les ganes bojes de viatjar van fer que decidíssim utilitzar els caps de setmanes per a aquesta finalitat. (Al meu Instagram @erasmuslovers m’endinsaré en aquesta explicació) .

En el meu lloc de treball realitzant les pràctiques

Noves amistats que vaig conèixer durant l’experiència

Sisena i setena setmana: En resum, podem dir que aquestes últimes tres setmanes van ser dedicades a la feina, festes, viatges i nous amics.
Última setmana: Tornada a casa, la qual va ser dura ja que no volia marxar d’aquell meravellós país.

En definitiva, aquestes experiències Erasmus+, m’ha fet créixer com a persona i madurar d’una forma única i preciosa, ja que el fet de veure que volia quedar-me allà, va ser perquè hi estava molt a gust i l’adaptació va ser total.

Finalment, i deixant de banda l’exposició de la meva experiència Erasmus+, m’encantaria parlar del meu nou projecte d’Instagram “@erasmuslover”, on vaig explicant la meva experiència Erasmus, però també cada dia hi ha reptes i coses noves a descobrir.