Servei de Mobilitat Internacional

Què fem, qui som i la nostra xarxa.

 

 

QUÈ FEM

 

 

El Servei de Mobilitat Internacional (SMI) és un servei que ofereix L'Estació Espai Jove de Girona. Es tracta d'un servei públic de l'Ajuntament de Girona per a tots els i les joves gironins/es que tinguin ganes de viure una experiència fora.

Quan ens referim a fora tant pot ser a prop; com ara, assistir a un camp de treball o fer un voluntariat a Catalunya o Espanya. Com lluny i fer-ho a l'altra punta de món. També incloem experiències com ho són les diferents modalitats d'Erasmus, les pràctiques, treballar a l'estranger o la possibilitat que tu suggereixis.

Cada persona és única.  La teva edat, el que ja hagis viscut, els teus interessos, etc., han de conduir-te a escollir en funció d'allò que t'encurioseix i que realment encaixa amb tu. És precisament on el SMI pot ser-te útil, ja que no és fàcil saber què vols fer, i a vegades, tot i saber-ho, tampoc no saps per on començar. Per això nosaltres podem assessorar-te i orientar-te de manera personalitzada per trobar el teu destí.

Tens ganes de viure una experiència? Contacta'ns 

Image

QUI SOM

 

 

Image

Som l'equip del Servei de Mobilitat Internacional de L’Estació Espai Jove: la Laura, l'Estefania i la Naila. Creiem fermament en la nostra feina i en les possibilitats que ofereix viure una experiència a l’estranger, ja que pensem que veure món ens ajuda a obrir la ment, a aprendre i adquirir coneixements, a posar-nos a prova i a desenvolupar competències, entre d’altres beneficis.
 
Som conscients que hi ha tantes possibilitats d'estades a l'estranger com persones, per això incidim en la idea que cadascú ha de trobar el seu propi camí i idear el seu viatge.

Volem que aquesta experiència sigui transformadora i significativa pel projecte vital de les persones que atenem. Per això, el nostre rol en aquesta etapa és el d’acompanyar-vos durant tot el procés de definició i cerca d'aquestes experiències fora. Us ajudem a preparar-vos a partir de l'autoconeixement, la reflexió i l'exploració dels vostres interessos, potencialitats i objectius, així com de les oportunitats a l'estranger que teniu a l'abast... En certa manera, ens agrada pensar que compartim una part del viatge amb vosaltres.

Vols formar part de la Xarxa Rodamons?

Contacta amb l'Estació Espai Jove i des del Servei de Mobilitat Internacional t'explicarem com participar de la comunitat de Rodamons, en què consisteix i què pots aportar.