Servei de Mobilitat Internacional

Què fem, qui som i què podem fer per tu.

MISSIÓ I EQUIP

Image

Som el Servei de Mobilitat Internacional (SMI), un recurs que s’ofereix a L'Estació Espai Jove de Girona. Es tracta d'un servei públic de l'Ajuntament de Girona per a totes les persones joves que tinguin ganes de viure una experiència a l’estranger.

Quan diem a fora tant pot ser a prop; com ara, participant d’un camp de treball o fent un voluntariat a Catalunya o Espanya, com lluny, trobant feina a l'altra punta de món o fent unes pràctiques a un país veí.

Des de la premissa que cada persona és única, defensem sempre que hi ha tantes possibilitats d'estades a l'estranger com persones interessades, és per això que incidim en la idea que cadascú ha de trobar el seu propi camí i idear el seu viatge.

Per a nosaltres és important que aquesta experiència sigui transformadora i significativa pel projecte vital i professional de les persones joves que atenem. Per això, el nostre rol en aquesta etapa és el d’acompanyar-vos durant tot el procés de definició i cerca d'aquestes experiències. Us ajudem a preparar-vos a partir de l'autoconeixement, la reflexió i l'exploració dels vostres interessos, potencialitats i objectius, i us informem de les oportunitats a l'estranger que teniu a l'abast.

Conscients que veure món ens ajuda a obrir la ment, a aprendre i adquirir coneixements, a posar-nos a prova i a desenvolupar competències, entre d’altres beneficis, som presents durant la preparació, l’estada i una vegada torneu a casa, per acompanyar-vos també en aquest procés de veure quines competències, habilitats i aprenentatges us ha brindat aquesta experiència.

En certa manera, ens agrada pensar que compartim una part del viatge amb vosaltres.